Over ons

Prepared Mind
Wij zijn: Organisatie-Architecten, Systeem-Denkers en Wereld-Verbeteraars

Na vele jaren leerden onze klanten ons begrijpen wie we zijn. Wat ons DNA is. Hoe wij werken en leven. En waar wij het verschil maken…
#DitZijnWij
Fucking Fabulous
Onze lat ligt hoog, in de eerste plaats voor onszelf. Dat vinden we belangrijk. Het is niet iets waar we ons voor schamen.
Wij zijn altijd voorbereid, dat past bij onze naam. En bij wie we zijn. Prepared Minds. Always.
#FF
Respectful Inquiry
Wij geloven dat mensen in staat zijn om in beweging te komen en het beste uit zichzelf te halen.
En wij zijn ervan overtuigd dat je mensen echt kunt motiveren door een positieve en waarderende houding.
#PeopleFirst
Passionate Pragmatics
Wij zijn gepassioneerd door ons werk. Wij vinden ons werk heel mooi. En belangrijk. De mooiste job die er is.
Voor ons... En wij houden van inhoud, van wetenschap, van leren, van de schoonheid die schuilt in een logische redenering.
#OutcomeJunkies
Systemic Design
Wij ontwerpen nieuwe modellen voor organisaties en netwerken. Wij zijn workplace designers in de breedste zin van het woord. Wij geven vorm aan organisaties, aan verandertrajecten, aan werkplekken, ...
#WeAreDesigners
Whole Scale Change
Wij werken echt met het ganse systeem: wij zijn geen trainers maar echte partners die mensen meepakken in het proces, met inhoud én met slimme werkvormen.
Wij worden diepgelukkig als onze klanten zeggen dat ze nog nooit in hun ganse carrière zo'n sterke procesbegeleiding hebben meegemaakt.
#Unfreeze&Mobilize
Systems Thinking
Wij zijn systeemdenkers. Wij putten uit een rijke traditie van systeemtheorie en -wetenschap. Daarbij zijn we geen predikers van één enkele waarheid,
maar houden van een caleidoscopisch perspectief, dat ons dezelfde situatie telkens door een andere bril laat zien.
#EmbraceComplexity
Vorige slide
Volgende slide

Ons Team: Meet the Minds

Prepared Mind is in de eerste plaats een creatief team van mensen die zich verbonden hebben met een gemeenschappelijke droom om maatschappelijk iets in beweging te brengen. Gebeten door organisatievernieuwing, gevoed door de wetenschap, geboeid door structuur en gedreven door onze contacten met mensen. Als team staan we voor expertise en een netwerk met een jarenlange ervaring op het vlak van organisatieontwerp, strategisch advies, verandertrajecten en procesbegeleiding. Wij proberen als adviesbureau het verschil te maken door een integrale aanpak en een unieke combinatie van vaardigheden, die we het liefst allemaal in huis hebben als het kan. Wij werken ook graag samen met collega’s in onze community, maar met het vaste team van Prepared Mind zetten wij iets op de kaart waarmee we een antwoord proberen te bieden op complexe vragen die teamwerk en de nodige capaciteit vergen.

Ons academisch partnership met de Radboud Universiteit

Maatschappijbreed is de urgentie om te switchen naar duurzaam omgaan met mens en aarde groot. In deze veranderende tijden heroriënteren bedrijven, organisaties en instituties zich op hun functioneren, hun taak en hun doel. Elke opleiding aan Radboud Management Academy is daarop gericht. Het sociaal-organisatorisch perspectief neemt daarbij een centrale plaats in. Twee inzichten komen daarin samen: om voor langere termijn succesvol te zijn, moeten organisaties wendbaar zijn én zich richten op waardecreatie.  

Prepared Mind heeft een jarenlang partnership uitgebouwd met de RMa en is actief betrokken bij diverse leergangen op het vlak van ontwerp- en veranderkunde. Daarnaast begeleiden we studenten en zijn betrokken bij in-company trajecten voor specifieke doelgroepen.

Onze missie

Het moet echt anders met onze planeet – laten we daarom starten met onze organisaties en netwerken.

Wij zijn ervan overtuigd dat duurzame impact nooit zomaar vanzelf verschijnt.

Alleen organisaties die zich vandaag heruitvinden zullen morgen in staat zijn om mensen in beweging te brengen.

Prepared Mind stelt Total Workplace Innovation™ voor als een integrale methode voor organisatie-verandering.

Wij willen niks minder dan organisaties klaarmaken voor de toekomst, om zo een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan de wereld van morgen.