Interview met Benny Corvers – Co-founder van Prepared Mind

De werknemer kiest, en de fysieke ruimte speelt daarbij een cruciale rol. De principes van Het Nieuwe Werken staan op een kantelpunt. De technologische revolutie heeft ertoe geleid dat men altijd en overal kan werken of bereikbaar kan zijn, maar dat heeft aan de andere kant ook een onevenwicht veroorzaakt. Design en architectuur hebben de verantwoordelijkheid om de balans binnen de werkomgeving terug te brengen.

Tijdens een event van de derde long legt Benny uit dat échte verandering enkel kan voortkomen uit een samenspel van participatieve verandering, organisatie-ontwerp en slim werkplekontwerp, waarbij de volledige complexiteit van een organisatie als systeem in rekening wordt gebracht.

“Het gaat hierbij niet enkel over mooie kantoorgebouwen. De echte uitdaging ligt op de organisatie van het werk. Organisaties eenvoudiger, platter, klantgerichter bouwen en mensen echt de kans geven om te groeien.” Aldus Benny Corvers, co-founder en managing partner van Prepared Mind.

In de video hieronder legt Benny uit hoe Prepared Mind een stuk van de wereld probeert te veranderen.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ftvot0bOZD4" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>