Maandag 19 november

Van 17:30 tot 20:30

Communicatie Campus

Sint-Denijslaan 485, 9000 Gent

Auditorium 4

Content- en mediaplatform De Derde Long organiseert op maandag 19 november 2018 een nieuwe avondsessie waar de invloed van architectuur op het welzijn van de werknemer onder de loep wordt genomen. Naast verloning en productiviteit is ook een gezonde werkomgeving van groot belang.

Een uniforme kantooromgeving bestaat niet. Omdat een kantoorconcept voor de ene organisatie werkt, betekent niet dat het automatisch ook zo is voor de andere. De noden en grieven van de werknemer onderzoeken om een gezonde werkomgeving te creëren is niet enkel voordelig voor de werkgevers, maar ook voor de organisatie zelf die zo onder meer betrokkenheid en productiviteit genereert bij de werknemer. Design en architectuur op maat spelen hierbij een cruciale rol.

Sprekers

Jan Denys

Jan Denys

Director Corporate Comm. & Public Affairs - Randstad

 

Benny Corvers

Benny Corvers

Co-founder - Prepared Mind

 

Coen Van Dijck

Coen Van Dijck

Partner & Managing Director - D/DOCK coen van dijk

 

Gert Van Passel

Gert Van Passel

Algemeen Directeur - Scholengroep Adite

 

Anicee Bauer

Anicee Bauer

Design Researcher - D/DOCK people anicee

 

Pin It on Pinterest

Share This