Prepared Mind start het jaar in beweging

Nog meer impact samen met onze community

Belangrijk nieuws bij de start van 2022: dit jaar vatten we ons tiende levensjaar aan, en daarmee start de Prepared Mind community ook een nieuwe cyclus die zorgt voor vernieuwing en verandering. Wij hebben de voorbije maanden niet stilgezeten om Prepared Mind voor te bereiden op de toekomst, en dus werd het tijd om daar iets over te vertellen. Bij de start van het jaar lichten we meteen al een eerste belangrijke stap toe …

In een notendop: met Prepared Mind willen we ons verder verdiepen en specialiseren in onze kernactiviteit als ontwerpers en ontwikkelaars van organisaties en netwerken. Wij helpen organisaties om zichzelf te ontwerpen en integraal te ontwikkelen, dat is wat wij doen voor onze (inmiddels meer dan 200) klanten in Nederland en België.

Die verdieping en specialisatie zorgt ervoor dat we voor sommige activiteiten nog meer dan daarvoor een beroep zullen doen op andere partners in onze community, met specifieke expertise op domeinen die aanvullend zijn aan ons werk.

Vanaf 1 januari nemen we afscheid van al het uitvoerend project- en tekenwerk in onze workspace business. Onze fijne collega Philippe Van der Velpen, waarmee we de voorbije 7,5 jaar fantastisch hebben samengewerkt, start als senior workplace architect bij onze nieuwe partner Procos Group, een gevestigde waarde op het vlak van workspace design en facility management in België en Nederland, vanwaaruit we verder intensief zullen blijven samenwerken met Philippe. Daardoor kunnen we onze bestaande klanten en contracten de komende jaren zorgeloos verder helpen. En hebben we toegang tot tonnen bijkomende ervaring en technische expertise in het ontwerpen en uitvoeren van toekomstgerichte kantoren en werkomgevingen.

In de komende weken en maanden zullen we stap voor stap onze nieuwe plannen en samenwerkingsverbanden toelichten. We kijken ernaar uit om met nog meer impact organisaties en netwerken te begeleiden en adviseren in het bereiken van hun volle maatschappelijke potentie. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzame impact niet zomaar vanzelf verschijnt en dat we allemaal samen een actieve bijdrage moeten leveren. Alleen organisaties die zich vandaag heruitvinden zullen morgen in staat zijn om mensen in beweging te brengen. Wij willen niks minder dan onze klanten helpen om zich klaar te maken voor de toekomst, om zo een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan de wereld van morgen.