Philippe Van der Velpen
(via Procos Group)

Philippe Van der Velpen
(via Procos Group)

Philippe heeft meer dan 20 jaar ervaring als interieurarchitect & Senior Workplace Consultant. Na zeven jaar intensieve samenwerking binnen Prepared Mind, zet Philippe sinds 1.01.2022 zijn carrière verder bij onze partner Procos Group. Op die manier kan Prepared Mind zich meer dan ooit concentreren op het begeleiden van organisatie-trajecten, en voor ontwerp en uitvoering van workspace projecten doen we voortaan een beroep op Philippe en anderen via onze partners.

Vooraleer te starten bij Prepared Mind was Philippe werkzaam bij AOS Studley en Eurostation. Hij was verantwoordelijk voor workplace organisation en consulting, ontwerp en project management. Vandaag weet hij als geen ander kantoorconcepten te bedenken die écht passen bij innovatieve arbeidsorganisaties.

Hij is begonnen als gecertificeerde interieurarchitect bij het St. Lucas-instituut in Schaerbeek – Brussel. Hij weigert zich alleen te concentreren op de schelp, maar ook een gevoel van Wabi-sabi die zoveel binnen als buiten is. Kenmerken van de wabi-sabi-esthetiek omvatten asymmetrie, ruwheid of onregelmatigheid, eenvoud, zuinigheid, bescheidenheid, intimiteit en waardering voor de integriteit van natuurlijke objecten en processen.

Philippe is een skifanaat die van zijn familie houdt, van de expressie van Permeke, Jimi Hendrix die zijn fender bespeelt, de smakelijke plukken van land en zee in Italiaans eten, Edgar.P.Jacobs, het iconische nummer 27 en de schoonheid die ligt in de onvolmaaktheid.

Het leven gaat snel vooruit. Als u niet stopt en rondkijkt, kunt u het wel eens missen.