Claire Louwers

Claire Louwers

Claire is een ontwikkelaar en (her)ontwerper van (netwerk) organisaties en teams. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening. Met name door haar jaren binnen het zakelijk domein in de financiële sector heeft ze een kijkje kunnen nemen in de keuken van veel verschillende organisaties in de meest uiteenlopende sectoren, en relaties opgebouwd met diverse type ondernemers.

Tijdens de master Bedrijfskunde (Organisational Design and Development) aan de Radboud Universiteit te Nijmegen is de voorliefde ontstaan voor de Systeemtheorie en Sociotechniek. Deze theorieën past Claire graag pragmatisch in de praktijk toe. Conceptueel denkvermogen en coachende vaardigheden combineert ze met een passie voor mensen en de ontwikkeling van organisaties. Ze is ervan overtuigd dat menselijk kapitaal het belangrijkste kapitaal van elke organisatie is.

Klanten en collega’s omschrijven Claire als betrokken, klantgericht, (h)eerlijk direct, analytisch en humoristisch. Ze krijgt energie van het begeleiden van trajecten in een dynamische omgeving en het helpen van bedrijven bij het realiseren van hun ambities.

Als echte Brabantse geniet ze van het bourgondische buitenleven. Daarnaast houdt ze erg van muziek, sport ze graag ter ontspanning en is reizen een van haar grootste passies. Met name door werkervaring in Barcelona is ze weg van Spanje en ook Canada staat hoog op het lijstje van favoriete vakantiebestemmingen.