Benny Corvers

Benny Corvers begeleidt organisaties als strateeg, adviseur en inspirator van complexe transformaties. Hij kan als geen ander mensen mobiliseren en zoekt altijd naar een authentiek partnership. Hij is op zijn best bij het begeleiden van managementteams en groepen van medewerkers in participatieve besluitvormingsworkshops die plezierig, inspirerend en productief zijn.

Voordat hij Prepared Mind mee oprichtte, werkte Benny in een internationale context als adviseur en directeur en werd vanaf 2007 tot 2012 lid van het senior managementteam van Getronics BeLux. Hij was de initiatiefnemer en bestuurder van het NWOW-programma (2010-2011) als hoofd van de marketing- en adviesdiensten.

Benny studeerde theoretische taalkunde aan de KU Leuven en behaalde een MBA in International Management aan de Vlerick Business School. Hij behaalde ook een diploma in Typograhpy & Graphic Arts, en werd een officieel gecertificeerde Senior Consultant in de Innovatieve Arbeidsorganisatie bij Flanders Synergy en de Antwerp Management School.

Benny houdt van zijn familie, van zijn werk (heel erg ;-), zijn baritonsaxofoon, typografie, boeken, lekker eten en perfecte muziek. Zijn collega’s maken graag grapjes over zijn volledige onwetendheid over populaire muziek en het feit dat hij – met enige trots – nooit luistert of kijkt naar reclame op radio of tv. Met een enorme voorliefde voor jazz en klassieke muziek, wordt wel eens gezegd dat Benny maar één knop nodig heeft op zijn radio – de knop “Klara” …

Gelukkig verhinderen deze kleine eigenaardigheden hem niet om toch een erg toegankelijk en vriendelijk persoon te zijn, zoals u zou kunnen verwachten van iedereen die geboren en getogen is in de provincie Limburg.

Pin It on Pinterest

Share This