Angela Loyaerts

Angela is architect en project manager van opleiding, met bijna 20 jaar expertise in zowel project- en gebouwenbeheer als ontwerp- en uitvoeringscoördinatie.

Vooraleer te starten als adviseur bij Prepared Mind richtte ze haar eigen consultancy bureau op en was ze onder andere werkzaam bij Aktiefinvest, AOS Studley België en China, Architects In Motion en DHP Architecten.

Vandaag bundelt ze deze verscheidenheid aan ervaring, in binnen- en buitenland, om publieke en private opdrachtgevers een onafhankelijk, transparant en onderbouwd advies op maat te verlenen in de utiliteitsbouw.

Deze begeleiding kan starten bij de zoektocht naar de ideale locatie, de analyse van de eigen gebouwen, het opstellen van het programma van eisen in functie van de organisatie(-veranderingen), of even goed pas van bij de werfopvolging. Dit alles echter steeds onder de vorm van participatief bouwheerschap en in het belang van de eindgebruiker(s).

Angela is hoopvol dat in deze wereld in transitie, van ‘voorspellen en controleren’ naar een wereld van ‘aanvoelen en inspelen’, het vermogen om anderen te vertrouwen en het leven te vertrouwen terug toeneemt. Zingeving, bewustwording, innerlijk talent…, zijn aan belang winnende waarden voor organisaties en bedrijven om ‘participatief’ mee aan de slag te gaan op een arbeidsmarkt waar de ‘war for talent’ nog lang niet gestreden is.

Maar wie is Angela? Een vuurdraak? Een waterman? Een temperamentvolle, gepassioneerde, ondernemende, krachtige, doch ook kwetsbare combinatie van beiden?

In elk geval is ze een fiere mama en trotse echtgenote, die zo vaak en intens mogelijk geniet met en van het gezin en graag gezellige momenten doorbrengt met familie en vrienden. Ze houdt van lopen en wandelen met haar temperamentvolle Amerikaanse Akita, maar is ook dol op reizen om andere culturen op te snuiven, tot stilte te kunnen komen in de natuur en op tijd en stond een stukje verlangen naar vrijheid in te lossen.

Ze is fan van wijlen Steve Jobs, en van zijn oneliners, zoals: ‘It doesn’t make sense to hire smart people and then tell them what to do; we hire smart people so they can tell us what to do.’

Een ander passie die ze graag deelt met anderen betreft de natuurlijke luchtzuiverende eigenschappen en de positieve werking op het menselijk lichaam van essentiële oliën. Vier jaar wonen en werken in China heeft m.a.w. naast een culturele verrijking ook veel begrip voor de oosterse traditionele geneeskunde met zich meegebracht.

Pin It on Pinterest

Share This